Kontakt & ansökan

KONTAKT & ANSÖKAN

ANSÖKAN


Vi tycker att det är roligt att du, precis som vi, gillar Tomtestigen och känner att just vår förskola kan erbjuda en lugn, trygg, lärande, kreativ och utvecklande förskoletid för ditt/dina barn.


Är du intresserad av att ställa ditt eller dina barn i kö till oss på Tomtestigen är du varmt välkommen att  fylla i kontaktformuläret och trycka på Skicka, så återkopplar vi till dig!


KÖREGLER


Barngruppen består av cirka 18-20 barn och intagning sker med hänsyn till barngruppens ålderssammansättning där syskon har förtur. Efter att en anmälan tagits emot fås återkoppling av rektor. Vanligtvis sker intagning vid terminsstart, vi fyller på från kön så fort ledig plats finns.


KORT OM ATT VARA MEDLEM


 

Tomtestigen är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Ett kooperativ bidrar till en familjär och trygg miljö, där du ges möjlighet att engagera dig. Styrelsen, som består av vårdnadshavare fattar beslut om bl.a. förskolans ekonomi, personal och fastigheten.

 

Vi hjälps tillsammans åt med att göra det fint för våra barn vid två röjardagar om året, där träffas barn och vuxna för att städa, måla, slänga skräp, och allmänt förbättrar förskolan.

 

En förutsättning för en väl fungerande förening är att alla medlemmar engagerar sig och tar någon styrelsepost under sitt barns tid på förskolan.


ÖVRIGA FRÅGOR


Kontakta gärna vår rektor Erika Hallkvist för frågor om verksamheten, eller vår ordförande Robert Ulriksson för frågor om föreningen.


Erika Hallkvist

Tel nr: 0763165992

Mail: rektor@tomtestigen.se