Kontakt & ansökan

KONTAKT & ANSÖKAN

ANSÖKAN


Vi tycker att det är roligt att du, precis som vi, gillar Tomtestigen och känner att just vår förskola kan erbjuda en lugn, trygg, lärande, kreativ och utvecklande förskoletid för ditt/dina barn.


Är du intresserad av att ställa ditt eller dina barn i kö till oss på Tomtestigen är du varmt välkommen att  fylla i kontaktformuläret och trycka på Skicka, så återkopplar vi till dig!


KÖREGLER


Barngruppen består av cirka 18-20 barn och intagning sker med hänsyn till barngruppens ålderssammansättning där syskon har förtur. Efter att en anmälan tagits emot fås återkoppling av förskolechefen.


KORT OM ATT VARA MEDLEM


Tomtestigen är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Ett kooperativ bidrar till en familjär och trygg miljö, där du ges möjlighet att engagera dig i ditt barns vardag.  Styrelsen, som består av föräldrar, fattar beslut om bl.a. förskolans ekonomi, personal och om huset.


Som medlem deltar du med egen arbetsinsats, vilken regleras i föreningens stadgar. Vi hjälps åt med att göra det fint för våra barn genom att ha röjardag två gånger per år. Städning enligt rullande schema ingår också i arbetsinsatsen.


En förutsättning för en väl fungerande förening är att alla medlemmar engagerar sig och tar någon styrelsepost under sin tid i föreningen.


ÖVRIGA FRÅGOR


Kontakta gärna vår förskolechef Yvonne Welin för frågor om verksamheten, eller vår ordförande Therese Selander för frågor om föreningen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- FÖRÄLDRAKOOPERATIVET TOMTESTIGEN -


SNICKARVÄGEN 1, 611 72 STIGTOMTA | TEL: 0155 – 22 75 04 | E-post: tomtestigen@telia.com

Copyright © All Rights Reserved